Navigation close button

Despre noi

„Control Survey” SRL este o companie independentă, înregistrată în Republica Moldova, care presteaza servicii de inspectii și fumigație in transzit. Noi punem accent pe transparență, încredere, respect, expunem adevarul, noi va ajutam sa vedeti realitatea și sa evaluati în mod corespunzător riscurile, respectiv gasind cele mai bune solutii de afaceri! O echipă tinara si dinamica, profesionistă si calificată, care Va ofera servicii de calitate inalta în pas cu tehnologiile moderne.

Personalul competent al companiei, cu o experiență vastă în domeniul inspecțiilor la încărcarea produselor agroalimentare in containere, nave maritime/barje, evaluării calitatii marfii pastrate în depozite, evaluarea vizuală a cantității de mărfuri în silosuri, efectuarea Draft Survei (Initial, Intermediar si Final), efectuarea măsurarilor a rezervoarelor terestre (ULLAGE) si navale, prelevare de mostre în conformitate cu standardele internaționale, efectuarea testarilor de laborator la parametrii de calitate și siguranța a produselor în laboratoarele acreditate.

Sectorul agricol și produsele alimentare reprezinta un segment al exporturilor țării si joacă un rol decisiv în comerțul exterior care determină în mare măsură dezvoltarea macroeconomică a țării.

Serviciile noastre:

  • Inspecții in silosuri (pe teritoriului RM si in porturi)
  • Inspecții la încărcarea containerelor
  • Inspecții la încărcarea incarcare navei maritime/barje
  • Inspecții la încărcarea uleiurilor vegetale in nave maritime (tanks)
  • Servicii de Fumigare in transit
  • Servicii de laborator în laboratoare acreditate (parametri de calitate, precum de invofensivitate a produselor cum ar fi pesticide, OMG-uri, dioxine, micotoxine, etc.)