Navigation close button

Servicii de Fumigare în transit

Compania „Control Survey” SRL presteaza serviciile de fumigare in tranzit a marfurilor destinate catre export, respectind legislatia nationala si bune practici internationele severe ce tine de calitate si siguranta prestarii a acestui serviciu. Un pericol natural si continuu pentru produsele agricole destinate pentru export reprezinta simplu – insectele. Un risc ascuns si inevitabil in cazul cerealelor si oleginoaselor. Insectele găsesc mereu condiții ideale și alimente bogate, inmulțirea lor poate fi extraordinară. Fumigarea produselor agroalimentare (grau, orz, mazare, soya, porumb, seminte de floarea soarelui, rapita, etc.) cu fosfina este foarte necesara pentru micsorarea riscurilor naturale ale Dvs. Procesul fumigarii cu fosfină va asigura, doar cu condiție obținerii unui timp suficient de expunere și a unei concentrații adecvate, nu numai să distrugă insectele adulte, ci și să elimine în mod egal puști, larve și ouă. Asadar atât timpul de expunere, cât și concentrația sunt doua componente vitale pentru un rezultat optim. O caracteristică majora a fosfinei este timpul de eliberare și difuzarea gazului pe toată încărcătura. Compania „Control Survey” SRL la solicitarea Dvs., presteaza servicii in complex la incarcarea transportului maritim (containere, nave si barge) cu cereale si oleginoase destinate catre export. Calitatea serviciilor si un feedback oferim 24/24, 7 zile pe samptamina.

In Republica Moldova, fumigația in tranzit se realizează în principal prin introducerea comprimatelor (metafosfid) în încărcătură. Gazul fosfinic se elibereaza incet dupa introducerea lui in incarcatura si intra in reacția cu umezeala ambiantă si a produsului. Deși această procedură de lucru sporește siguranța în timpul aplicării, aceasta prelungește perioada necesară fumigării.

Dupa fectuare a serviciului de fumigare in transit compania “Control Survey” SRL va ofera “Certificat de fumigatie”, care este necesar exportatorilor pentru a obtine certificatul fitosanitar de la organe competente a statului pentru transportul international de cereale si oleginoase.

Luati acum legatura cu echipa “Control Survey” SRL pentru a minimiliza riscurile Dvs. comerciale asigurind fumigarea prodeselor Dvs. destinate catre ecxport de catre profesionisti in acest domeniu! Competenta si profesionalizm – cheea succesului!